Естественият сапун: подход към живота

Естественият сапун: подход към живота

October 30, 2016 0 Comments

Ще започнем малко по-отдалеч, защото естественият сапун е нещо повече от калъп сапун, с който да се измием.

Днес, все повече хора се обръщат към естествената козметика по различни причини: алергии, кожни раздразнения, но често и просто инстинктът за продукти, които са по-близки до природата. Естествената и биологично чиста козметика са вече утвърдена глобална тенденция в козметичната индустрия и растежът ѝ продължава.

За нас в Laska by nature, понятието "естествена козметика" надхвърля темата за продукти. То е свързано със самообучението, вслушването в собственото тяло и опознаване на природните съставки. Преди всичко, то е свобода на избор и независимост. Означава да станем строги критици на това какво слагаме на кожата си и какво изхвърляме в околната среда. Означава да самоосъзнаем отговорността си за собствения избор. Това самообразоване ни прави активни познавачи и ценители, вместо пасивни потребители, уязвими към изтънчени и не толкова фини маркетингови похвати.

Може да ви се стори странно, но естествената козметика, и в частност естественият сапун свързваме и с убежденията ни за това, какво е нужно, за да се чувстваме щастливи. Ето защо. Тази тема е невъзможно дълбока и обширна, та само с няколко думи...

С няколко щриха и без натрапване, за Laska by nature щастието е да се движим през живота с лека стъпка; да уважаваме и слушаме себе си без да се разсейваме от маркетинговите лозунги; да задействаме, бавно но сигурно, нашето лично търсене на същественото като отлюспваме собствените си материални и психологически блокажи.

Нашата идея за щастие е свързана с устойчивостта. Устойчиво щастие.

Устойчивото щастие започва с пълното задоволство от това, което имаме сега. Защото да сме щастливи не означава да имаш това, което искаш, а да искаш това, което вече имаш.